Гинкоензимен гел с алфа хидрокси киселини 50 мл.

AHA Ginkgosome Gel

Като пилинг за мазна, замърсена, пореста и зряла кожа с бръчки. *Увеличава чувствителността към слънчевата светлина, за това не се препоръчва използването му преди излагане на слънце.* Има силно ексфолиращо действие и обновява епидермалните клетки, подобрява кръвообращението, бръчките са изгладени, порите почистени и свити, нормализира функцията на мастните жлези. Кожата става стегната и здрава, еластична и гладка. Активни съставки: алфа хидроки киселина (АНА-киселина 8%) и екстракт от гинко билоба.

Като лечебна програма желателно е да се ползва 30 дни, след което се почива от 10 до 14 дни и после пак повтаряте, нанасяйте сутрин и вечер, като през нощта е желателно, след него да нанасяте нощен крем с витамин А за по-дълбоко съживително действие на кожата. Преди и по време на лечението правете пилинг с жожоба, той укрепва и засилва успешния резултат, след 2-3 седмици кожата е видимо променена.

000710-1/INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCOLIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MALIC ACID, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE