Продуктови линии

Взаимствана и вдъхновена от биологията: Това е Биомиметичната грижа за кожата. 

Решение, което преодолява границите – Биомиметика

Водещото ни направление е основано на интелигентен принцип: да създадем нещо, което свърза биологичните средства и човека.

Как Dr.Spiller Biomimetic разширява хоризонта?

  • Подражава на природата и твори по нейно подобие
  • Обединява биологичните и технологичните възможности
  • Набавя необходимото количество енергия, когато настъпи липса на такава
  • Неутрализира по специален начин вредните влияния на околната среда
  • Прецизно регулира овлажняването
  • Активира функциите на кожата чрез защитни и регенериращи съставки
  • Осигурява здравословна поддържаща система
  • Запазва младежката мекота и гладък вид на кожата
  • Част от Biomimetic SkinCare са: Selective Solutions, Superior Solutions, Exclusive Solutions, Well-being Solutions, SkinTherapy Solutions (SENSICURA), SunCare Solutions (SUMMER GLOW).

Well-Being Solutions

Грижа за тялото, за цялостно благосъстояние.

Луксозните продукти за благополучие са обонятелно откровение и осигуряват уникално уелнес преживяване. Нашата категория “Well-Being Solutions” включва и специални продукти за лечение на целулит, основни грижи за тялото, грижа за косата, хранителни добавки и аромати.

CELLTRESOR Line

Подхранващи импулси за по-млад вид на кожата. Концентриранa грижа върху структурата на кожата. Човешката кожа е истинско чудо на природата. Нейните най-малки компоненти - клетките - са най-големия ѝ плюс. Биологичният часовник не спира да тиктака. С напредване на възрастта, ключовите структури и клетъчни елементи, вече не са достатъчно снабдени. В допълнение, процесите за подновяване на кожата, са повлияни отрицателно от факторите на околната среда.

Alpenrausch Organic Line

Органична серия "Алпийска еуфория". Благовонни алпийски ливади и цъфтящи долини са най-новия терен за Dr. Spiller. Чисти алпийски растителни екстракти добавят сензорни акценти и поставят нов стандарт във взискателния свят на органичните козметични продукти, като избраните натурални съставки в продуктовата гама Alpenrausch осигуряващи дълготраен ефект за всеки тип кожа. Dr. Spiller се цели високо с новото си създание. В този случай можете да считате буквално, че Alpenrausch /Еуфория от Аплите/ носи силата на Алпите за вашата кожа.

SENSICURA - Линия за свръхчувствителна кожа

SENSICURA е цялостно лечение и възстановяване на свръхчувствителната кожа.Специално подбраните активни съставки възстановяват естествените й защитни функции, възвръщайки нейния баланс. Успокояващият естракт от кората на магнолия намалява чувствителността на кожата, а естествената липидна бариера се обогатява с витмин F като свежда до минимум загубата на влага, хиалуронова киселина, пантенол, алантоин и сквалан. Линията SENSICURA премахва повишената раздразнителност на кожата , стабилизира кожната бариера осигурява свеж и здрав вид, наред с това предпазва лицето от вредните атмносферни влияния като в същото време то е трайно хидратирано меко и гладко, сухотата и дразненето са отстранени.

CELLOSOPHY CELLEBRATION - Диамантена серия

ПРЕЗ ЮЛИ 2011-ТА ЛУКСОЗНИТЕ ЦЕРЕМОНИИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА CELLosophy – Cellebration ® СПЕЧЕЛИХА СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБРИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ НА EUROPЕAN HEALTH & SPA AWARD. ЛУКСОЗНА ЦЕРЕМОНИЯ: CELLosophy – Cellebration ®EXPERIENCE Блестяща среща с истинска стойност за кожата. CELLosophy – Cellebration ®CEREMONY EXPERIENCE създава уникално усещане за блаженство с всяко едно движение на ръката, която я прави. Чрез деликатния баланс между успокояващите и възстановяващите етапи на терапията, ще почувствате безценните върхове на подмладяваща енергия. Тази терапия дава компактна грижа за кожата благодарение на умна система, специално избрана формула, комбинираща ексклузивни съставки.

MANage YOUR SKIN - СЕРИЯ ЗА МЪЖЕ

ManAge Your Skin резултат от десетилетия на научни изследвания и практически опит, придобит в лабораториите на Dr.Spiller да създаде продуктова линия, насочена към мъжете. Продуктите снабдяват кожата с ценна енергия и храна, интензивна доставка на влага и премахват неприятната сухота. В същото време, дълбоко дйстващите съставки стимулират и успокояват кожата. И накрая, осигуряват концентрирани защитни функции на кожата за защита от вредни влияния. Експресна терапия с впечатляващ и траен ефект. Видимо забавя процеса на стареене, намалява възпалението и едновременно с това предлага на кожата трайна хидратация. Кожата се снабдява с висока степен на концентрирана енергия – специалните изисквания на мъжката кожа са изпълнени. Линията е обявена за най-добра мъжка линия за мъже през Януари 2010-та от BEAUTY FORUM. Терапиите са хит в Холивуд през 2011-та година.

Слънцезащитна серия

Луксозни формули за предпазване от слънце и грижи против замърсяване и стареене. Хидратиращи продукти, които помагат на кожата да се възстанови. Науката доказа, че слънчевите лъчи не само подобряват настроението, но също така помагат за изграждането на здрави кости чрез стимулиране на синтезата на витамин D. За да предотвратим възможността слънцето да се превърне във враг на кожата ни и да ни позволи да се възползваме напълно от предимствата на затоплящите слънчеви лъчи, е важно да изберем подходящите продукти за грижа против Слънцето.