За нас

Красотата като философия

Доверете се на Създателя на красотата.                           

Прилагането на поддържаща грижа е жизнено важно, както наличието на видими, трайни резултати, които обаче да са постигнати по естествен начин, без да вредят. Нашата високо ефективна гама продукти е посветена на този принцип. Ние се доверяваме на природата, защото тя е Създателят на красотата.

Dr.Spiller винаги се вглежда в природата. За нас е въпрос на уважение, защото имаме няколко общи неща: непрекъсната промяна и усъвършенстване, стремеж към идеалното. Биологията ни показва от какво има нужда кожата ни и как функционира. Поради тази причина кожата е нашият най-ценен източник на вдъхновение.

Взаимствана и вдъхновена от биологията: Това е Биомиметичната грижа за кожата. 

Революционната  HYTEC  Emulsion System на Dr.Spiller

Преди всичко, водата е извор на живот, ключовият елемент отговорен за стабилността на биологичните процеси – следователно от нея произлиза и младежкия вид на кожата. Жизнено важно е наличието на непокътнат хидролипиден слой. Това е защитната бариера на кожата, която оптимално регулира естесвената екосистема. Това е мястото, чиято загуба на влага се регулира непрекъснато, за да се предотврати дехидратация на кожата. Ключът към революцията е уникалната HYTEC Emulsion System, която е създадена да подражава на прецизния принцип на природата, който фунционира перфектно. Нейната роля е да пресъздаде и възстанови структурата на хидролипидния слой. Веднага след като той изгуби баланса, HYTEC Emulsion System възстановява и балансира естествените функции на кожата отново. Тя постига това като прецизно въвзпроизвежда природното равновесие. Тази патентована иновация минимизира загубата на вода и стабилизира овлажняването  постоянно. В същото време, активните съставки се усвояват по-ефективно в целевите зони от кожата. Биомиметиката е ефективен и интелигентен начин да предотвратим и да противодействаме на процеса на остаряване на кожата.

Решение, което преодолява границите – Биомиметика

Водещото ни направление е основано на интелигентен принцип: да създадем нещо, което свърза биологичните средства и човека.